Vi har en ny teamplayer på Adgrabber!

Ida, välkommen till gänget! Vem är du?

Er nya teamplayer på Adgrabber! Jönköpingsbaserad Boråsare, med rötterna i Gambia. Lever för att skapa minnen med mina vänner och min stora familj. Mycket av min fritid lägger jag på träning, basket är min passion. Jag brinner för att lära mig nya saker och utmana mig själv utanför min comfort-zone. Just a small-town girl aiming for bigger things, helt enkelt!

Du siktar högt… Utveckla?!

Jag är en riktig go-getter, en entreprenör i själen! Vid sidan av Adgrabber driver jag bland annat en online store där jag säljer coola vintage kläder. Jag har också alltid haft ett stort intresse för musik och jag har tidigare varit med och startat ett eventkoncept, en träffpunkt för människor som älskar musik, härliga samtal och att knyta nya kontakter.

Jag är väldigt organiserad och strukturerad och tycker om att arbeta hands-on i projekt. Just nu håller jag på att starta upp ett nytt eventkoncept som känns superspännande!

Du har gått in som trainee i rollen Customer Success Manager på Adgrabber, vad gör du på dagarna?

Mitt mål är att bidra till en organiserad struktur som skapar en högre effektivitet både för teamet och för våra kunder. Identifiera problem och hinder för att sedan hitta den bästa strategin för att driva projekt framåt. Ska man göra något, gör det till 100 %!

Jag har tidigare pluggat vid Jönköping University och har en examen i Sustainable Enterprise Development. Från min utbildning har jag med mig en bra grund i både ekonomi och hållbarhetstänk, vilket är en stor fördel i min roll på Adgrabber.

Mer än härlig energi, vad tillför du i teamet?

Jag ser mig själv som en bra teamplayer, men också en playmaker. I basketen är det en viktig egenskap som bidrar till ett bra samarbete på plan. Det är två egenskaper som jag också tror kommer att tillföra nya kreativa idéer och perspektiv i teamet och för kunderna.

Men något av det viktigaste som jag tar med mig in i Adgrabber är respekt. Att vara ödmjuk, hjälpsam och visa människor respekt, men också få respekt, är grunden till något riktigt framgångsrikt.

Sist, men inte minst, vilket partykort drar du gärna fram på AWn?

Fun fact. Jag kan göra trumpetljud med munnen och ibland händer det att jag drar en beatbox eller två. I’m always down to make some beats and have fun with the creativity inside people.

Det är en sann ära att få välkomna Ida in i vårt dreamteam!

Om du har frågor till Ida hittar du henne här.

Relaterade Artiklar

Vad är Google Consent Mode v2?

Vad är Google Consent Mode v2?

Har du koll på Google Consent Mode v2 eller mäter du besökare som nekat cookies på din sida? Ha koll på Googles samtyckesregler. Det är nämligen olagligt att spåra besökare utan deras godkännande. Det kan även leda till tråkiga böter.  Vad innebär då Google...

läs mer