5 minuters läsning

Välkommen Fanny, vårt nya stjärnskott i adgrabberfamiljen

Med sin solgula personlighet och sprudlande energi har stjärnskottet Fanny Volmerdal tagit oss med storm! Fanny kliver in som medierådgivare, med erfarenhet i både kommunikation och projektledning är hon redo att ta sig an “the world of marketing”. En del i detta är att hålla sig top of mind och vi har fått veta mer om Fannys syn på saken!

Välkommen till adgrabber Fanny, ge oss hiss-pitchen om vem du är!

Självklart! Jag är född och uppvuxen i det lilla samhället Bankeryd strax en mil norr om Jönköping. Just nu står jag mitt i livet med ett nybyggt hus, två små döttrar och försöker klämma in en och en annan padel-timme när tillfälle ges. 

Jag fick en gång höra “Fanny, du är verkligen en grundglad person”. Jag har varken förr eller senare stött på begreppet “grundglad” men tycker det passar bra ihop med min personlighet. 

Du har hunnit med jobb inom både kommunikation och projektledning, berätta mer!

Jag började min bana för snart tio år sedan. Det låter ju helt galet att man kan börja referera till tiotals år? Haha. Hur som helst startade allt med att jag läste en filosofie kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning strategisk kommunikation på Jönköping University. Sedan dess har jag arbetat som både kommunikatör på Almi företagspartner samt som projektledare & eventkoordinator på Jönköping City. 

Dessa tidigare jobb har gett mig god grund att stå på inom kommunikation och erfarenhet i att organisera de mest utmanande situationerna vilket jag tar med mig in i min nya roll som Medierådgivare på adgrabber. 

Vad lockade dig till att axla rollen som medierådgivare i marketing-branschen?

Det var framförallt för att det är en otroligt ombytlig bransch där det hela tiden gäller att hålla sig alert och vara på tårna för att hjälpa företag att hålla sig top of mind. Det är viktigt att följa kunderna genom hela köpresan i den moderna marknadsföringen. Tiden för “one hit wonders” är helt enkelt förbi.

Vad tillför du på Adgrabber?

Jag är vad man brukar kalla “en frisk fläkt” med en stor portion humor och ännu mer skinn på näsan. Detta gör att jag gärna försöker utmana mina kollegor och samarbetspartners att tänka utanför boxen i såväl det privata livet som i sin profession. Jag ser också ett stort värde i att alltid ha örat mot rälsen och hålla koll på de nya sätten att marknadsföra sig på. 

Berätta något vi inte vet om dig!

Jag är en riktig godisråtta och det händer inte sällan att det är barnens godis som ryker. Mina barn har genomskådat mig för längesedan och säger: “Mamma, vi har koll på dig”.

Behöver du hjälp att få ihop alla lösa trådar och idéer till en grym kampanj? Eller kanske undrar du bara vilken godissort som är Fannys favorit? Oavsett är du välkommen att höra av dig till henne här!


Categories
Adgrabber Nyheter

Har du redan skrollat hit?

Hör av dig så tar vi en kaffe för att snacka om din marknadsföring.

Kontakta oss